0

Ce înseamnă Varsity?

Well, Varsity este răspunsul nostru față de comunitate - un mod de lucru lipsit de constrângerile unui birou convețional. Dacă rutina unui 9-5 este cea care te stoarce de energie, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Ți-am pregătit o serie de facilități care s-ar putea să îți stârnească pe deplin interesul 🙂

Colonel Ion Buzoianu 45 este primul nostru spațiu de coworking care în scurt timp a devenit un magnet pentru industriile creative - fie că vorbim despre freelanceri sau echipe puțin mai mari - this is the place to be. Poziționarea acestui spațiu în centrul istoric nu are cum să nu fie un atu în activitățile tale zilnice de business sau personale.

Te așteptăm - dăm noi cafeaua!

Dacă Basarabia 12 este cea de a doua clădire pe care am inaugurat-o și are ca un stil arhitectural cu totul deosebit. De ce ai alege Basarabia 12? Pentru că cel mai probabil ai o echipă mai numeroasă, vreți să fiți totuși aproape unii de ceilalți și cel mai probabil închirierea unui întreg etaj este fix ceea ce vă trebuie! Poziționarea acestui spațiu în centrul civic nu este deloc întâmplătoare - vei vedea!

Rămâne pe marți la 14:00?

2 SPAȚII DE COWORKING

Coworking Honoris Causa, adică rețeta perfectă a unui spațiu colaborativ creativ.

Image

Comunitatea cu cei mai interesanți metri pătrați din oraș

Image

Spații de coworking definite prin autententicitate

Image

Coworking înseamnă mai întâi echipă

PREV
NEXT

Varsity - Basarabia 12

Varsity - Colonel Ion Buzoianu 45

PARTENERII NOȘTRI

Proiectul nostru este în continuă dezvoltare, îi aducem mereu îmbunătățiri - pe scurt, suntem aici pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea.

Găsește-ți locul ideal!

Varsity - agent al schimbării, un produs contemporan și un răspuns la o nevoie a societății.

hello@varsity.ro

Or

+40 770 481 789