0
CE PRESUPUNE?

Da, știm, storage… Well, ai suficient spațiu pentru acele documente pe care nu le folosești chiar în fiecare zi! Fiecare chiriaș are disponibili aproximativ 12 mp la subsolul clădirii – totul inclus în costul chiriei.

Spațiu de coworking creat din pasiune pentru antreprenorii creativi. Acest simț interior al ceea ce este necesar pentru a începe o companie și a o face să crească până la viteza de croazieră este încorporat în spiritul Varsity. Fiecare spațiu de birouri și fiecare caracteristică este concepută din experiență și practică.

Spațiile de coworking nu sunt doar o modalitate inteligentă de a maximiza spațiul de birouri, ci și agenți ai schimbării, un produs al timpului lor și un răspuns la o nevoie a societății.

Îți micșorezi echipa sau te extinzi? Dorești să atragi sau să păstrezi talentele? Spațiul nostru de coworking oferă o experiență de lucru personalizată pentru angajații (chiar și pentru cei la distanță) care caută flexibilitate și independență la locul de muncă.

Proiectul nostru este în continuă dezvoltare, îi aducem mereu îmbunătățiri – la finalul zilei, suntem aici pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea.

Soluții de birouri, alternative de a lucra într-un mediu creativ, cu posibilitate de networking și de dezvoltare a proiectului personal.